Aksu Fen Lisesi eTwinning projelerini tamamladı

Türkiye’de seçilen 7 okuldan biri olarak eTwinning projelerine katılan Aksu Fen Lisesi öğrencileri sertifikalarını aldı.

29 Mayıs 2024 Çarşamba 16:31
Aksu Fen Lisesi eTwinning projelerini tamamladı

Haber Merkezi-

More Than Words (Kelimelerden Fazlası) ve Gamıfıed Courses And Happy Atmosphere At School (Oyunlaştırılmış Dersler ve Okulda Mutlu Ortam) e Twinning projelerinde başarı sağlayan Aksu Fen Lisesi Proje ekibindeki öğrencileri Hacivat ve Karagöz Gölge Oyunu senaryosunu İngilizce olarak yazıp canlandırdılar. 

Projeler hakkında bilgi veren Okul Müdürü Mustafa Köseoğlu şunları söyledi: “İlçemiz Aksu Fen Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında More Than Words (Kelimelerden Fazlası) isimli e-Twinning Projesini Türkiye'den 7 okul, Romanya'dan 1 okulun katılımıyla yürütmüştür. Okulumuz tarafından yürütülen diğer bir e Twinning projemiz, Gamıfıed Courses And Happy Atmosphere At School (Oyunlaştırılmış Dersler ve Okulda Mutlu Ortam) projesidir. Bu projemizde proje ortakları 5 okul Türkiye'den ve 3 okul İtalya, Avusturya, Litvanya’dan olmak üzere toplamda 8 okuldur. Her iki projede İngilizcedeki dört beceriyi okuma, yazma, dinleme ve konuşma aktivitelerini temel almaktır.”.

Proje ekibini tebrik eden Köseoğlu, “Proje ekibindeki öğrenciler Hacivat ve Karagöz Gölge Oyunu senaryosunu İngilizce olarak yazıp canlandırdılar. Böylece eTwinning günü kutlanmıştır. Projemizle ilgili sertifikaları Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Gökçen ile birlikte öğrencilerimize ulaştırdık. Her iki projemiz için, Okul İdarecilerimize projemizi koordine eden İngilizce Öğretmenimiz Nurten Açıkbaş'a, Aksu Fen Lisesi İngilizce öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.