ANTALYA (İHA) -
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda Söbüçimen, Eğrigöl, Türkler ve bölgedeki pek çok yaylada karla kapalı yollar iş makineleriyle açılıyor.

Yer yer metrelerce yüksekliğe ulaşan kar birikintilerine rağmen ekipler, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için zorlu arazi şartlarında çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya’nın serin yaylaları yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yeniden hareketlenmeye hazırlanırken, belediye ekipleri ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Söbüçimen, Eğrigöl, Türkler yaylalarında kar nedeniyle kapanan yollar iş makineleriyle açılırken, kar temizleme çalışmalarının ardından bozulan yollarda bakım ve düzenleme çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Aksu’da ikinci halk plajı hizmete açıldı, sırada Perge ve Kurşunlu plajları var
Aksu’da ikinci halk plajı hizmete açıldı, sırada Perge ve Kurşunlu plajları var
İçeriği Görüntüle

Sıcak havalarda yaylalara yönelen vatandaşlar için yol güvenliği sağlanıyor.