Aksu’daki ortaokul öğrencilerinin hazırladığı eserlerden oluşan sergi, Aksu Hükümet Konağı’nın ikinci katında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. İstiklal Marşı’nın kabulünün yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen sergide, öğrencilerin milli şair Mehmet Akif Ersoy’un mirasını ve İstiklal Marşı’nın taşıdığı anlamı yansıtan çalışmaları yer aldı.

1D9D4B7E 8A95 439F A8E8 3Ee83Cb8C955

Serginin açılışı Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Aksu Belediye Başkan Vekili Mehmet Alptekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kürlü, Aksu’daki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Sinan Temirtaş ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

E1Daba1E 759D 4E5C 89Da Db304C9A88F7

Açılışta konuşan Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, öğrencilerin İstiklal Marşı’nın anlam ve ruhunu yansıtan çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, serginin hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. Şahin, bu tür etkinliklerin milli ve manevi değerlerin gelecek nesillere aktarılmasında önemli rol üstlendiğini ifade etti.

Kepez'de 32 bin 383 öğrenciye göz taraması
Kepez'de 32 bin 383 öğrenciye göz taraması
İçeriği Görüntüle

Cba67567 3Ca9 4D89 9F89 Da5Cfadda39C

Program sonunda sergide yer alan eserler katılımcılar tarafından gezildi. Öğrencilerin duygu ve düşüncelerini tuvale yansıttıkları çalışmaların ziyaretçiler tarafından ilgi gördüğü belirtildi.