Bildiğiniz gibi yerel seçimler 30 Mart 2014’te yapılacak ve siyasilerde bir bir sahnedeki yerini almaya başladı.

Aksu’da şu an en hareketli sahne, MHP’de. Aday adaylarımız bir bir sahneye çıkmaya başladı ve hepsi de başrolde. Filmin sonunda kim mutlu sona ulaşacak, onu hep birlikte göreceğiz. Kim sevdiğine kavuşacak, kim aşkı uğruna kendini feda edecek.

MHP’nin 5 olan aday adayı sayısı, şu an 6’ya çıkmış durumda.

Durmuş Ali Arslan (müdürümüz), Hüseyin Büyükkalay (Boztepeli Adil’in oğlu), Ramazan Özen (eczacımız) Ramazan Ateş (öğretmendir), Bayram Dal (oda başkanımız) ve son olarak Mustafa Nişancı (Yaylalı Nişancı Un Fabrikası’nın sahibidir). O da yarın resmi müracaatta bulunarak sahnedeki yerini alacak.. (Onun da gönlünden başrol geçiyor)

Daha sahne kapanmadı ve henüz film başlamadı. Bu nedenle yeni oyuncular çıkması beklenebilir. Beklenebilir beklenmesine de, ben bu sahnede asıl yönetmene bakıyorum.

Neden mi, bu kadar başrol oyuncusu arasından elbette seçim yapmakta zorlanacaktır. Tabi bir rivayete göre de aslında MHP’nin Aksu adayı yönetmenin gözünde belirdi. (Kim diye sormayın, ben değilim)

Eee sahne hep MHP’ye kalacak değil ya! AK Parti ve CHP’de de sahne almak isteyen, başrol bekleyen aday adaylarımız var herhalde.

CHP’de pek ses soluk çıkmaz, daha henüz sahne dekoru ile uğraşılırken, AK Parti’de ise, adını başrol için yazdıran aday adaylarımız ağırdan ağırdan “bizde buradayız” demeye başladı.

Bu isimlerin başında da İşadamı Emin Bal (Aksu Bal’lanabilir) ve Eczacı Halil Şahin geliyor. En dış kulvardan ise, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu’nun bastırması bekleniyor.

Tabi AK Parti’nin iki de kalması beklenemez. (Başbakan bile en az 3 diyor)

Yazımızın başında da söylediğimiz gibi filmin başlamasına daha zaman var. Kim sahnede kalır (sevdiği kızı alır), kim aşkı uğruna kendini feda eder (artık mahşerde buluşurlar) onu da bekleyip göreceğiz...