Yoğun katılımın olduğu programa, AksuTarım ve Orman İlçe Müdürü Dilek Boğatimur, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, çeşitli kurum müdürleri ve çok sayıda iş insanı katıldı. Katılımcılar, Aksu’nun mevcut durumu ve geleceğine ilişkin fikir alışverişinde bulunarak, ortak projeler ve iş birliği imkanlarını değerlendirdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen programda söz alan davetliler, ilçenin kalkınmasına yönelik atılabilecek adımlar, tarım, ticaret ve yerel ekonominin güçlendirilmesi gibi konular üzerinde görüşlerini paylaştı. Özellikle kamu ve özel sektörün birlikte hareket etmesinin önemine vurgu yapılırken, bu tür buluşmaların devam etmesi gerektiği ifade edildi.

Büyükşehir Belediyesin'de zabıta memuru alımı başvurular sürüyor
Büyükşehir Belediyesin'de zabıta memuru alımı başvurular sürüyor
İçeriği Görüntüle

Program sonunda katılımcılar, nazik ev sahiplikleri dolayısıyla Murat Aytar ve Salih Gümüş’e teşekkür ederek, organizasyonun Aksu için verimli ve faydalı geçtiğini dile getirdi. Bu tür toplantıların, ilçede birlik ve beraberliği pekiştirmesinin yanı sıra yeni projelere de zemin hazırlayacağı belirtildi.