Sıla yeni imajıyla Eskişehir'de

2017 yılında 30'un üzerinde şehirde 140'a yakın canlı performans sergileyen Antalyalı DJ Sıla Özbek, Eskişehir'de düzenlenecek üniversite şenliklerinde mikser başına geçecek.

24 Şubat 2018 Cumartesi 12:33
Sıla yeni imajıyla Eskişehir'de

Kendi mixlerinden oluşan bir albüm yapmak için çalışan Sıla Özbek, Eskişehir'de başlayacak üniversite şenliklerinde sahneye çıkacak. Yoğur konser programı olduğunu belirten Özbek, "2017 yılında farklı şehirlerde birçok konser verdik. Partilerde müzik kadar dansçılarla yaptığımız şovlar beğeni görüyor. Müzik benim için bir tutku" dedi.

Kendisini sürekli güncelliğini, dünya müzik listelerindeki yenilikleri takip ettiğini anlatan Sıla Özbek, "Kendi imzamı taşıyan bir albüm çalışması içindeyim. Farklı ve marjinal olmayı seviyorum. Bunun için müziğimi, kendimi sürekli yeniliyorum" diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.