Bucaklı Ailesinin Mutlu Günü

Antalya Biriketçiler, Nalburiyeciler, İnşaat Malzemeleri ve Hafriyatçılar Odası Başkanı, Özgür Bucaklı oğlunu nişanladı.

02 Şubat 2024 Cuma 17:34
Bucaklı Ailesinin Mutlu Günü

Özgür ve Raziye Bucaklı çiftinin oğlu İbrahim ile Ayşe ve Mehmet Kaya çiftinin kızı Hacer görkemli bir törenle nişanlandı. İş ve siyaset dünyasından katılımın yoğun olduğu nişanda çiftin alyanslarını AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü taktı.

Antalya Biriketçiler, Nalburiyeciler, İnşaat Malzemeleri Ve Hafriyatçılar Odası Başkanı, Özgür Bucaklı, sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak teşekkür etti:Bu mutlu günümüzü gelerek bizleri onurlandıran Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Kepez Belediye Başkanı Sayın Hakan Tütüncü , Aksu Belediye Başkanı Sayın Halil Şahin , Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanımız Sayın Adlıhan Dere , Muhtarlarımız, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Başkan Adayları, Oda Başkanlarımız, Kooperatif Başkanlarımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Esnaf ve Sanatkarlarımız İle Birlikte Gerçekleştirdik. Nişan merasimimize katılan tüm misafirlerimize sonsuz şükranlarımı sunar çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.”

Güney Haberci Aksu Gazetesi olarak genç çifte mutluluklar diliyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.