Antalya Toptancı Hal'inde seçim yarışı 

Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği’nde seçim yarışı başladı. Hal esnafı başkanını seçmek için 2 Mayıs Perşembe günü sandık başına gidecek. 

25 Nisan 2024 Perşembe 14:23
Antalya Toptancı Hal'inde seçim yarışı 

2 adaylı yarış 

Bünyesinde 141 esnafı barındıran Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği genel kurula gidiyor. Mevcut Dernek Başkanı Hasan Ali Yılmaz ile önceki dönem dernek başkanlarından Nevzat Akcan’ın yarışacağı genel kurul, 2 Mayıs Perşembe günü toptancı haldeki dernek binasında gerçekleşecek. Büyük heyecan içerisinde geçmesi beklenen Komisyoncular Derneği seçiminde, çoğunluğun oyunu alacak isim de başkanlığa geçecek.

Kendimizden eminiz 

Süreç ile ilgili açıklamalarda bulunan mevcut başkan Hasan Ali Yılmaz, genel kurul öncesi kendisini şanslı gördüğünün altını çizerek, “Birlik ve beraberlik içerisinde 2 Mayıs Perşembe günü genel kurumuzu gerçekleştireceğiz. Seçimin kazananı biz olacağız. Bundan şüphem yok. Kendimizi şimdiden 3’üncü döneme hazır hissediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Esnafın talebi üzerine tekrar adayım 

Yılmaz’ın rakibi Nevzat Akcan ise, “Antalya’nın ekonomisinde büyük yeri olan toptancı halimizin birçok sorunları mevcut. Bizim başkanlık yaptığımız dönem de bu sorunları çözümlüyorduk. Ancak bir bayrak yarışı yaşandı. Gelinen süreçte sorunlar tekrar baş gösterdi. Esnafımızdan gelen talep doğrultusunda tekrar bu göreve talip olduk. Tüm esnafımızı 2 Mayıs Perşembe günü sandık başına bekliyoruz” diye konuştu.    

Son Güncelleme: 25.04.2024 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.