Aksu’da 16 partinin yarıştığı belediye başkanlığı maratonunda nefesler tutuldu ve sandığa saatler kaldı. 181 ve bir seyyar sandıkta, 57 bin 75 seçmen, Aksu’yu 5 yıl boyunca yönetecek belediye başkanı ile 25 belediye meclis üyesinin kimler olacağına karar verecek. Bu seçimin hem ilçemize hem de ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Demokrasi kazansın

Önce aday adaylarının isimleri belli oldu. Sonra da adayların kesinleşmesi sürecindeki heyecana tanık olduk. Ardından 2 aylık yüksek tempolu bir propaganda dönemi başladı. Siyasi partilerin adayları Aksu’nun bütün mahallelerini turlamaya başladı. Kapımızın önünden, sokağımızdan geçen şarkılı türkülü seçim araçlarını merakla izledik. İşte şimdi sona gelindi. 31 Mart geldi çattı. Artık söz seçmenin, yani sizin. Bundan sonra söylenecek bir tek söz kalıyor. Aksu kazansın, Türkiye kazansın, demokrasi kazansın.

Aksu’nun Önemi Büyük

Siyasi partiler bu yerel seçimde Aksu’ya çok özel bir önem verdiler. Siyasi partilerin büyükşehir belediye başkan adayları Aksu için birçok vaatlerde bulundular. Aksu'da ise, Cumhur İttifakı Adayı  Durmuş Kaan Şahin, 70 projeyle Aksu’nun altın çağının başlayacağını ifade ederken, İYİ Parti adayı Deniz Karataş Aksu’ya mühendis elinin değeceğini söyledi. BBP adayı İsmail Metin, 35 projenin en az 25’ini gerçekleştireceklerini bildirdi. Ve elbette hepsinin ortak projesi Aksu için en iyisini ve en kazançlısını gerçekleştirmek. Aksu’yu hak ettiği yerlere getirecek ve şaha kaldıracak bir ekibin iş başına gelmesi dileğiyle; HAYDİ AKSU SANDIK BAŞINA!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.