Aksu'da son anketteki çarpıcı sonuç

Yerel seçimlere az bir süre kaldı. Aksu’da yapılan son anketlerde çarpıcı bir sonuç ortaya çıktı. Buna göre; Cumhur İttifakı'nın adayı Durmuş Kaan Şahin, CHP'nin Adayına fark atarak öne geçtiği ifade edildi.

29 Mart 2024 Cuma 11:43
Aksu'da son anketteki çarpıcı sonuç

Durmuş Kaan Şahin, makası açmış durumda 

31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri ‘ne sayılı günler kaldı. Siyasi partiler ve adaylar seçim çalışmalarına yoğunlaşmışken, anketlerden gelen sonuçlar da seçmenin nabzını yoklamak adına epey merak konusu oldu. Araştırma şirketleri, adayların oy oranlarını anketler ile yokluyor. Son anket sonuçlarında çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Gerçekleştirilen kamuoyu araştırmasında, Aksu’daki yarışta Cumhur İttifakı adayı Durmuş Kaan Şahin, CHP'nin adayı İsa Yıldırım’ın önüne geçtiği ifade edildi. Sonuçlara göre ikilinin şimdiye kadar baş başa gittiği görülürken bu son anket sonuçlarındaki oy oranlarında Durmuş Kaan Şahin’in makası açtığını belirtildi.

Geçmişin sorunlarını AK Partili Belediye çözdü

Yapılan araştırma da,  Cumhur İttifakı Adayı Durmuş Kaan Şahin’in rakibi İsa Yıldırım’a fark atmasının detayları şu şekilde ifade edildi. Öncelikle Aksu’nun yeni gelişen bir ilçe olduğu ve sorunların baş gösterdiği kentte, çözümün merkezi hükümet destekli yerel yönetimle çözüleceği kanısının yaygın olması. Çünkü yıllardır çözülmeyen ve kentin kangreni haline gelen mülkiyet sorunları, 10 yıllık AK Partili  Belediye yönetimi tarafından çözüldü. Bayrak yarışının yaşanacağı süreçte, AK Partili Durmuş Kaan Şahin’in seçilmesi halinde, yeniden merkezi hükümetin desteğini de arkasına alarak, geride kalan sorunların çözüleceğine vatandaşın bu anlamda inancı tam.

Hayata geçirilebilecek projeler

Ayrıca Cumhur İttifakı Adayı Durmuş Kaan Şahin’in 2014 ile 2019 yılları arasında AK Parti İlçe Başkanı olması, bu sorunların çözümünde aktif olarak yer alması, seçmen nezdinde olumlu bakış açısına neden oldu. Bunun yanı sıra Şahin’in seçilmesi halinde Aksu’ya dair 70 projesinin olması, seçmen nezdinde olumlu gözüken etkenlerden biri. Çünkü ayakları sağlam yere basan bu projelerin hayata geçirilmesi halinde, hem kentte ki istihdamı artıracak, hem de belediyenin ekonomisine katkı koyacağı ifade ediliyor. Ayrıca Cumhur İttifakı Adayı Durmuş Kaan Şahin’in, çıktığı TV programlarında bu projelerin nasıl ve hangi imkanlarla hayata geçirileceğine dair yaptığı gerçekçi açıklamalar, seçmenin de bu projelerin hayata geçirileceğine inancını artıyor.

İş insanlarına yönelik yapılan açıklamalar

CHP’nin adayı İsa Yıldırım’ın ise 5 yıl Pınarlı Belde, 5 yıl ise Aksu İlçe Belediye Başkanı olarak görev yaptığı sürede, vatandaşın kendisine ulaşamaması, seçmen nezdinde bir tedirginliğe neden oluyor. Ayrıca Yıldırım’ın son süreçte çıktığı TV programında Aksu’da İş yapan İş insanlarına yönelik yaptığı açıklamalar. Göreve gelmesi halinde Aksu’ya hizmet edebilmesi halinde, Aksu’da bir seferberlik ilan ederek, Aksulu İş İnsanlarından para toplayacağı yönünde ki yaptığı açıklamalar, seçmende ayrı bir tedirginliğe neden olduğu detaylar arasında. Bu ve buna benzer birçok etken, yapılan kamuoyu araştırmasında ön plana çıkmış durumda. İşte bu etkenlerden dolayı Cumhur İttifakı Adayı Durmuş Kaan Şahin’in rakibi İsa Yıldırım’a fark attığı ifade ediliyor.

     

Durmuş Kaan Şahin 

İsa Yıldırım 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.