Miss Queen of Eurasia tacı, sahibini buldu

ANTALYA'da bu yıl 15'incisi düzenlenen The Queen of Eurasia Güzellik Yarışması'nda Makedonya temsilcisi 24 yaşındaki Sandra Stefanovska, kraliçe seçildi. Kraliçe, aynı zamanda basın güzeli seçilerek iki taç kazandı.

08 Kasım 2017 Çarşamba 10:03
Miss Queen of Eurasia tacı, sahibini buldu

Turizmin başkenti Antalya'nda Kundu oteller bölgesindeki Royal Seginus Hotel'de 10 gündür kampta olan The Queen of Eurasia'nın güzelleri jüri karşısına çıktı. Rusya, Ukrayna, Fransa, ABD, Belçika, Makedonya, İngiltere ve Almanya'nın da aralarında bulunduğu 35 ülke adına yarışan kraliçe adayları, bikini ve abiye kıyafetlerle podyumda yürüdü. Yüksek puan almak için yarışan ülke temsilcileri güzellikleriyle göz kamaştırdı. Yarışmada Makedonya temsilcisi Sandra Stefanovska birinci, Donbass temsilcisi Katarine Lime ikinci, Kırım temsilcisi Tatyana Larionova ise üçüncü oldu. Kraliçe seçilen Makedonya temsilcisi yarışmayı takip eden gazetecilerin oylarıyla basın güzeli unvanına da sahip oldu.


The Queen of Eurasia Güzellik Yarışması'nın organizatörü Rus Leonid Karatygin, bir yarışmayı daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 2018 yılı organizasyonunun hazırlıklarının başlayacağını anlatan Karatygin, "Önümüzdeki yıl temsilci sayısını 40'a yükseltmeyi hedefliyorum. Yarışmamızın kampı 10 gün sürdü. Kimi zaman yorulduk kimi zaman eğlendik. Yarışmamız yurt dışında da oldukça ses getiren bir organizasyon" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.