Mankenler 'yeni normal'e ayak uyduruyor

- KORONAVİRÜS (Covid-19) salgını nedeniyle 15 Mart'tan bu yana kapalı olan Esline Ajans, manken kadrosunu bir araya getirerek yeni normal hayatın ilk iş gününde buluştu.

23 Haziran 2020 Salı 15:05
Mankenler 'yeni normal'e ayak uyduruyor

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)

Ajans bahçesinde koordinatör Fatmana Barut ile bir araya gelen mankenler, ajansın salgın dönemindeki işleyişi hakkında bilgi aldı. Kapalı alanda maske takmaları zorunlu tutulan mankenler, açık hava çekimlerinde ise sosyal mesafeye dikkat ederek objektif karşısına geçecek.


Salgının tüm dünyadaki etkilerini gördüklerini ve yakından takip ettiklerini söyleyen Barut, "1 Haziran ile başlayan normalleşme sürecine biz de ajansımızı açarak adım attık. Film, dizi ve klip çekimleri için gerçekleşen kalabalık seçimleri asgari sayıya indirerek açık havada yapma kararı aldık. Bundan sonraki süreçte ajans içinde seçmeler yapılmayıp açık havaya taşınacak. Ofis çalışanları ise maske takarak çalışacak" dedi.


Aajnasın A kadrosundaki mankenleri Melissa Sladkikh, Gizem Çelik, Perihan Koz ve Berna Özbek kişisel önlemlerine dikkat ettiklerini söyleyerek, ajans yönetiminin aldığı salgın önlemlerini memnuniyetle karşıladıklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.