Antalya'da Fanta Gençlik Festivali coşkusu

Festival kapsamında Emre Aydın, Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu, Antalya'da sahne aldı.

08 Eylül 2013 Pazar 10:03
Antalya'da Fanta Gençlik Festivali coşkusu
Sanatçılar Emre Aydın, Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu, 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamında Antalya'da hayranlarıyla buluştu.
Bu yıl 16 şehirde düzenlenecek olan ve yüz binlerce kişiye ulaşması hedeflenen festivalin Antalya etabı, Konyaaltı Beach Parkı'nda gerçekleştirildi. Müzikseverler, konsere saatler öncesinden gelerek alanı doldurdu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede ilk olarak pop sanatçısı Emre Aydın sahne aldı. Aydın, sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Ardından Türk rock müziği sanatçısı Şebnem Ferah, sevilen parçalarını seslendirdi.
Festivalin sonunda ise pop müzik sanatçısı Kenan Doğulu sahne aldı. Sahne performansıyla büyük beğeni toplayan Doğulu, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
12. Fanta Gençlik FestivaliKenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın
Muhabir: Şamil Kahveci
 

Son Güncelleme: 08.09.2013 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.