Alia Beach, Black Coffee konseriyle açıldı

ANTALYA'nın Serik ilçesinde faaliyet gösteren Regnum Carya'nın yeni plajı Alia Beach'in açılışı partiyle gerçekleştirdi. Partiye Acun Ilıcalı, Murat Dalkılıç ve Neslihan Atagül gibi isimler de katıldı.

25 Eylül 2021 Cumartesi 15:09
Alia Beach, Black Coffee konseriyle açıldı

(DHA)-
Misafirlerini Akdeniz'in bohem havasıyla buluşturan Regnum Carya'nın yepyeni plajı Alia Beach, 24 Eylül Cuma günü ses getiren bir partiyle açılışını gerçekleştirdi. Regnum Carya'da konaklayan misafirlerin yanı sıra ünlülerin de yoğun ilgi gösterdiği partide dünyaca ünlü DJ Black Coffee sahne aldı. Açılış partisinde yaptığı 'Afropolitan House' tarzı müzikle tüm dünyanın tanıdığı DJ Black Coffee, kabinde dinleyenlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Dansın ve eğlencenin gece boyu sürdüğü Alia Beach açılış partisinde misafirler keyifli saatlerine müzik ve danslar eşlik etti.

ACUN ILICALI ARKADAŞLARI İLE KATILDI

Alia Beach açılışına ünlüler de yoğun ilgi gösterdi. Acun Ilıcalı büyük bir grupla konserde doyasıya eğlenirken, Murat Dalkılıç, Neslihan Atagül gibi ünlüler de Black Coffee'nin performansına kendilerini kaptıranlar arasındaydı. Yerli ünlülerin yanı sıra ünlü Romen TV sunucusu Tonciu Andreea, dünya çapında 3 milyon takipçiye sahip Meriem Debbagh gibi influencerlar da Alia Beach açılışında Black Cofee performansının tadını çıkardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.