O bedeli öderim

CHP Aksu Belediye Başkan Adayı Cengiz Aldemir, halka kapatılan plajları yeniden açacağını belirterek, “Hepsinin yerlerini belirledik. Siyasi hayatıma mal olsa dahi o plajları halka kazandıracağım. O bedeli ödemeye hazırım” dedi.

22 Şubat 2014 Cumartesi 10:32
O bedeli öderim

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Aksu Belediye Başkan Adayı Operatör Doktor Cengiz Aldemir, kararlı geliyor. İşbaşına geldiğinde uygulamaya koyacağı projeleri halka tek tek ayrıntıları ile anlatan Cengiz Aldemir, Aksululara bir söz verdi: Oteller bölgesinde bir zamanlar var olan ve şimdilerde halka kapatılan plajlar yeniden açılacak. Bu konuda gerekli araştırmaları yaptıklarını ve 3 halk plajı yerini belirlediklerini dile getiren Aldemir, “Siyasi hayatıma mal olsa dahi o plajları Aksu halkına kazandıracağım. Cengiz Aldemir olarak Aksu halkına söz veriyorum. Ne bedel ödenecekse ödeyeceğim. Aksi takdirde alır başımı giderim” diye konuştu.

Kent meydanı ve hastane
CHP Aksu Belediye Başkan Adayı Operatör Doktor Cengiz Aldemir, Akku kent meydanı ve hastanenin nerede olacağına ilişkin çalışmaları bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Şu anda 25 binlik planlar yapıldı. 5 binlik ve binlikleri de paralel olarak yapacağız. Bana göre, hastane için en elverişli yer, şu anda Emniyet Müdürlüğü’nün olduğu yerdi. Ancak, o da çok güzel bir yatırım. En az onun kadar iyi bir yeri hastanemiz için düşünüyoruz. O bölgeye yakın bir yer aklımızda. Şimdi kesin bir nokta vermeyeyim. Kent meydanı için de bir değişiklik yapmayı düşünüyoruz. Şehrin geometrik yapısına uygun, merkezi bir alan düşünüyoruz. Herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir alan oluşturmayı planlıyoruz. Şimdilik ‘Şu nokta’ demek istemiyorum.
 

Son Güncelleme: 22.02.2014 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cem önal 2014-11-24 11:46:29

senin allahina kurban olayim başkanim allah seni̇ başimizdan eksi̇k etmesi̇n