MHP'li Özen'in önerisi

İlçe halkına seslenen MHP Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Ramazan Özen, “İpin ucunu Ankara'ya teslim etmeyin, gelin Aksumuzu Aksu'dan hep birlikte yönetelim. İpin ucu Ankara'da oldu mu neler oluyor, bunu da 2B'de gördük” dedi

22 Şubat 2014 Cumartesi 10:26
MHP'li Özen'in önerisi

Seçim çalışmaları kapsamında Dumanlar ve Güloluk Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen MHP Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Ramazan Özen, önemli açıklamalarda bulundu. Bu dönem Aksu'nun Aksulular tarafından Aksu'dan yönetilmesi gerektiğine dikkat çeken Özen, “Önümüzdeki dönem Aksu'da imar planları yapılacak. Onun için ipin ucunu Ankara'ya teslim etmeyelim. İpin ucu Ankara'ya teslim edildi mi neler oluyor, bunu da 2B'de hep birlikte gördük. Antalya'nın başka büyüyecek yeri kalmadığı için, Aksu'nun değeri daha da arttı. Böyle olunca da Ankara'daki, İstanbul'daki ağababalar gözü Aksu'ya dikti. Gelin elimize el verin, bu ağababalara Ankara'nın dayatması ile Aksu'dan yer ayırtmayalım. İnanıyoruz ki, Aksu halkı 30 Mart'ta sandığa giderek gereğini yapacaktır” dedi.

Halk söz sahibi olacak

Aksu'nun geleceğini Aksulularla birlikte planlamak için bu yola çıktıklarını vurgulayan Özen, “Biz göreve geldiğimiz de artık bu yönetim anlayışı da değişecek. Aksu'nun kaderi, bundan sonra başkanın iki dudağı arasına bırakılmayacak. Aksu, personeline izin bile veremeyen bir vekil başkan tarafından yönetilmeyecek. Şunu bir kez daha söylemek istiyorum ki, bizim makam odalarımızın kapısı da olmayacak. Birileri gibi kapalı kapılar ardında iş çevirmeyeceğiz. Her şeyimiz halka açık olacak. Biz, ilçemizi muhtarlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ve 65 bin Aksulu kardeşimizle birlikte yönetmeye talibiz. Şundan emin olun ki, ilçemizin geleceğiyle ilgili önemli kararlarda, 65 bin Aksulu'nun tümü de söz sahibi olacak” diye konuştu.

Aksu'nun çehresi değişecek
İlçede kentleşmenin sağlanamadığına da değinen Özen, şöyle konuştu: “Bakın bugün Aksumuz atıl bir görünümdedir. Ama bir beş yıl sonra daha modern ve daha çağdaş bir görünüme kavuşmuş olacak. İlk başta hastane sıkıntımızı çözeceğiz. Yer bulamadık diyenlere, göreve gelir gelmez bir değil, iki yer göstereceğiz. Öyle bir kent meydanı yapacağız ki, şu anda taslak projesini de çizdirmiş bulunuyoruz, gökyüzünden bakıldığında, Ay-Yıldız şeklinde görünecek. Yine her mahallemize çocuklarımız çin modern parklar yapacağız, bunun yanı sıra kapalı pazar alanları oluşturacağız. Ayrıca hastanemiz yapılana kadar da ücretsiz evde sağlık ve bakım hizmetlerini başlatacağız. İsteyen her vatandaşımız da bundan yararlanabilecek. Gelin elimize el verin, bize destek verin, bizde söz veriyoruz ki, sizi mahçup etmeyeceğiz ve ne dediksek hepsini bir bir yapacağız.”
 

Son Güncelleme: 22.02.2014 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Boş muhabbet 2014-02-23 01:31:47

Ya boş muhabbete gerek yok MHP %10 geçerse dua etsin