Kortlar çiçek açtı

Havanın ısınmasıyla birlikte yaz aylarının vazgeçilmez turnuvalarından olan tenis organizasyonları da yapılmaya başlandı.

14 Nisan 2015 Salı 12:18
Kortlar çiçek açtı
Sporland Bahar Tenis Turnuvası da bu yıl ilk kez kadınlara özel yapılacak. 18 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak turnuvada yaş kategorilerine göre kadınlar yarışacak. 2 yıldır tadilattan dolayı organizasyon yapılmayan Sporland Spor Tesisleri, böylece yılın ilk organizasyona da imza atmış olacak.

KUPA VE MADALYA VERİLECEK

Sporland İskoç Kafe'de biraraya gelen kadınlar için kura çekimi gerçekleştirildi. Turnuva direktörü Özlem Kenar, haftanın 7 günü oynanacak maçlar sonunda dereceye girenlere kupa ve madalya verileceğini söyledi. Antrenör Gül Akarsu ise yaz boyunca değişik spor organizasyonları gerçekleştireceklerini belirterek, "Bize bu turnuvada destek veren Sporland ortaklarından Atala İnşaat'a teşekkür ediyorum" dedi. Turnuva öncesinde kadınlar objektiflere poz verdi.
 

Son Güncelleme: 14.04.2015 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.