Hedefteki adam: CHP’li Selahattin Öz

Bilindiği üzere Selahattin Öz, Aksu Belediyesi’nin en yaşlı meclis üyelerinden biridir. Koyu bir CHP’li ve aynı zamanda emekli bir emniyet mensubudur. Bundan dolayıdır ki, yakının da bulunanlar kendisine “Komiser” diye hitap ederler. Bu kısa detaydan sonra gelelim konumuza, yani anlatacaklarımıza.

20 Haziran 2022 Pazartesi 12:49
Hedefteki adam: CHP’li Selahattin Öz

CHP’li Öz, 3 aydan 3 aya sağlık kontrolünden geçiyormuş. İlk etapta bakıldığın da herkes, bu sağlık kontrolünü normal algılar. Olması gereken de bu zaten. İlk duyduğumuz da, bizde bu kontrolleri normal karşılamıştık. Ama denk geldiğimiz her ortam da bu kontrollerle ilgili ortaya atılan birçok espriye şahit olduk. Hal böyle olunca da bu kontrolün arka planında yatan gerçeği irdeledik. İrdeledikçe de şu detaya ulaştık.

Meğer 2019 yerel seçimlerinde Aksu’da, millet ittifakının listesinde 10’uncu sıra meclis üyesi adayı olan Rıza Maden, şaka yollu Selahattin Öz’ün İstifasını istiyormuş. Çünkü Millet İttifakı’nın mevcut bir meclis üyesinin istifası veya ölüm olayında, listede olan ve seçilemeyen Rıza Maden, yedekte olmasından dolayı otomatikman meclis üyesi olacakmış. Bundan dolayı, meclisin en yaşlısı olan CHP’li Selahattin Öz’e sık sık takılıyormuş. Yaş 70 işin bitmiş, ne zaman gideceksin, hadi git artık sıra bize gelsin” şeklinde şaka yollu takılıyormuş.

Hatta bir keresinde 2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı’nın Aksu Adayı Durmuş Ali Arslan, partili bir arkadaşının Çakırlar’ da açtığı bir mekana, İYİ Parti ve CHP’li üyeleri davet etmiş. O günde hava yağışlı ve yağmurlu olmasından dolayı Selahattin Öz, yolun yarısında geri dönmüş. Mekana erken giden hem CHP’li hem de İYİ Partililer yine Selahattin Öz’le ilgili şaka yollu espriler yapmışlar. Orada bulunan Rıza Maden’de, “Selahattin Abi’ye bir şey demeyin, bırakın gelsin. Belki bir sel olur ve selde kayıplara karışır” şeklinde bir espri ortaya atmış. Tabi bu CHP’li Öz’ün kulağın gitmiş. Öz’de, “Onlar avucunu yalar. Ben hiçbir zaman yaş tahtaya ayak basmam. 3 ayda bir sağlık kontrollerimi yapıyorum” şeklinde gönderme de bulunmuş.

Bu şakalar ortada dolaşırken, geçen Cumartesi günü Selahattin Öz ve Rıza Maden’i, CHP İlçe teşkilatının düzenlediği bir organizasyonda aynı masada gördüm. Hemen yanlarına gittim. Hoş beş sohbetten sonra her ikisinin birbirlerine karşı bıyık altı tebessümlerine şahit oldum. CHP’li Öz’e dönerek, “Meclis üyem sağlık durumun nasıl” şeklinde bir soruyu yönelttim. Tabi ki bu sorum masada bulunanlarda inanılmaz bir kahkahaya neden oldu. Sonrası CHP’li Öz, bana dönerek, “Benim gitmemi isteyenler avucunu yalasın” dedi. Sonrası, “Maç bitti uzatmaları oynadığımız için 3 aydan 3 aya kendimizi sağlık kontrollünden geçiriyoruz. En son Bucak Devlet Hastanesi’nin üroloji bölümüne sonrada fizik bölümünde muayene oldum. Bir sıkıntının olmadığını söylediler. Yaş itibariyle kendimize bakmak zorundayız” açıklamalarında bulundu.

İşte Selahattin Öz’ün hedefteki adam olmasına neden olan olay bundan ibaret. Bu vesileyle, bizde Aksu Belediye Meclisi’nin en yaşlı üyesi olan Selahattin Öz’e sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.