Okullarda deprem ve yangın tatbikatı

Kemer'de Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okullarda tatbikatlar yapıldı.

05 Mart 2015 Perşembe 10:22
Okullarda deprem ve yangın tatbikatı
28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1- 7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın desteğiyle okullarda tatbikatlar yapıldı. Tatbikatları İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan ve Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz da izledi.

Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan, "Kemer genelinde tüm okullarımızda, Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası olması dolayısıyla her ikisinin bir arada yapıldığı bir tatbikat gerçekleştirdik. Tatbikatlarda en kısa sürede binayı boşaltmak, yangın ve depremle kurtarma tatbikatları yaptık. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz" dedi 

Son Güncelleme: 05.03.2015 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.