MATSO Başkanı Güngör: "Desteklerden daha fazla üyemiz yararlansın"

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, KOSGEB desteklerinden daha fazla üyenin faydalanması gerektiğini bildirdi.

20 Temmuz 2023 Perşembe 11:45
 MATSO Başkanı Güngör: "Desteklerden daha fazla üyemiz yararlansın"

ANTALYA (İHA) -
MATSO ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Antalya İl Müdürlüğü iş birliği ile enerji verimliliği destek programı ve diğer KOSGEB destekleri bilgilendirme semineri düzenlendi. MATSO binasında gerçekleşen seminer yoğun katılımla gerçekleşti. KOSGEB Antalya İl Müdürü Dr. İbrahim Uğur Erkış’ın konuşmacı olduğu seminere MATSO Başkan Yardımcısı Ali Özen ve oda üyeleri katıldı. Erkış, "Enerji Verimliliği Destek Programı"nı anlatarak, diğer KOSGEB destekleri hakkında bilgi verdi.

"Yararlanılan destek miktarı 2021 yılına göre yüzde 483 artış gösterdi"
MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, üyelerin desteklerden faydalanması için çaba gösterdiklerini belirterek, seminerlerin Manavgat’taki işletmelerin son yıllarda aldığı desteklerin artmasına katkı sağladığını söyledi. Güngör, Manavgat’ta 2022 yılında yararlanılan destek miktarının 2021 yılına göre yüzde 483 artış gösterdiğini belirterek, 2021 yılında Manavgat’ta KOSGEB desteklerinden 97 işletmenin toplamda 1 milyon 644 bin 990 TL destek aldığını, 2022 yılında ise 164 işletmenin toplamda 9 milyon 591 bin 237 TL destek aldığını söyledi. Güngör, KOSGEB Antalya İl Müdürü Dr. İbrahim Uğur Erkış’a teşekkür ederek, MATSO olarak düzenledikleri tüm bilgilendirme seminerlerine katıldığını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.