Küçük Yavuz’dan büyük başarı: Zeka oyunlarında ilçe birincisi

İlkokul 3. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Yavuz Selim Çelik, zeka oyunları yarışmasında Aksu’da ilçe birincisi oldu. Mangala dalında yarışan küçük Yavuz, ileriki yıllarda da yarışmalara katılacağını söyledi.

05 Nisan 2022 Salı 11:06
Küçük Yavuz’dan büyük başarı: Zeka oyunlarında ilçe birincisi

Altıntaş Mahalle Muhtarı Bilal Çelik’in 8 yaşındaki oğlu Yavuz Selim Çelik, Antalya’da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Zeka Oyunları” yarışmasında ilçe birincisi oldu. Banu Ufuk Cömertoğlu İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Çelik, Okul Müdürü Mehmet Akman ve öğretmeni Leyla Regmen’in yönlendirmesiyle yarışmaya mangala dalında katıldı. Küçük yarışmacı mangala dalında Aksu’da ilçe birincisi, il genelinde ise dördüncü oldu.

Mangala oynamayı sevdiğini belirten küçük Yavuz, il genelinde birinciliği sadece bir taşla kaybettiğini dile getirdi. Küçük Yavuz, ileriki yıllarda da mangala dalında yarışacağını söyledi.

Yavuz’un annesi Dudu Çelik ise oğluyla gurur duyduğunu ifade ederek, “Başarılı ve hırslı bir öğrenci. Aslında tecrübeli değildi, tamamen kendi becerisiyle kazandı. Annesi olarak geleceğini parlak görüyorum. Zeka oyunların karşı ilgisi var” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.