Üniversitelilerden hayvan seferberliği

 AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Spor Bilimleri Fakültesi'nin öğrencileri ile Antalya Candostları Koruma Derneği üyeleri kedi, köpek ve kuşlar için yuvalar yaptı.

11 Mayıs 2019 Cumartesi 15:16
Üniversitelilerden  hayvan seferberliği

Üniversite öğrencileri ile Antalya Candostları Koruma Derneği üyeleri üniversite kampüsünde bir araya geldi. Öğrenci ve dernek üyeleri ortak projede buluşarak 'Bütün hayvanları evinize alamazsınız ama onlara bir ev verebilirsiniz' sloganıyla gün boyunca minik dostlar için 5 köpek kulübesi, 5 kedi evi ve çok sayıda kuş yuvası yaptı. Antalya Candostları Koruma Derneği Başkanı Arife Yanık, öğrencilerin duyarlılık projesi kapsamına hayvanları dahil etmesinin örnek bir davranış olduğunu söyleyerek, “Gençlerimizin hayvanlara karşı duyarlı olması gelecek için umut vaat ediyor. Öğrenci arkadaşlarımızla çok güzel bir gün geçirdik. Faydalı ve dikkat çekici bir etkinliği birlikte başardık" dedi.


Son Güncelleme: 11.05.2019 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.