Kepez’de 100.yıl coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kepez’in Gülveren Mahallesi’nde de coşkuyla kutlandı. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinin balkonlarında kutlama yapan mahalle sakinleri renkli görüntüler oluşturdu

23 Nisan 2020 Perşembe 21:42
Kepez’de 100.yıl coşkusu

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 100’üncü yıldönümü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi nedeniyle evlerde kutlandı. Kepez’in Gülveren Mahallesi sakinleri saat 21.00’de balkonlarına çıkarak hep birlikte İstiklal Marşı’nı söyledi. İstiklal Marşı’nın ardından ellerinde bayraklarla Onuncu Yıl Marşı ve İzmir Marşı’nı hep bir ağızdan söyleyen mahalle sakinleri, 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşadı. 

Son Güncelleme: 23.04.2020 22:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.