Güçsüz durumdaki yavrular rehabilitasyona alındı

Antalya’nın Kemer ilçesinde jandarma ekipleri, “Caretta Caretta Deniz Kaplumbağaları İlk Yuva Açma Etkinliği” ile yuvadan çıkamayan caretta caretta yavrularını denizle buluşturdu.

21 Temmuz 2022 Perşembe 12:12
Güçsüz durumdaki yavrular rehabilitasyona alındı

ANTALYA (İHA) 
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ve Kemer İlçe Jandaram Komutanlığı tarafından, Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme ve İşletme Kooperatifince, Caretta Caretta Deniz Kaplumbağaları İlk Yuva Açma Etkinliği’ne katılım sağlandı. Caretta caretta yuvalama alanı olması nedeniyle “Kesin Korunacak Hassas Alan ve Milli Park” statüsünde bulunan Çıralı Sahilinde düzenlenen etkinlik esnasında yuvalardan çıkmayı başaramayan canlı caretta caretta yavrularının denizle buluşturulması, güçsüz durumdaki yavruların rehabilitasyona alınması sağlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.