Gazeteci Celal Vecel hayatını kaybetti!

Antalya Gazeteciler Cemiyeti üyesi 64 yaşındaki Celal Vecel, bir süredir tedavi gördüğü Antalya Şehir Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Deneyimli gazetecinin vefatı basın camiasında derin üzüntü yarattı.

10 Mayıs 2025 Cumartesi 13:43
Gazeteci Celal Vecel hayatını kaybetti!

Haber Merkezi- 

Antalya’nın tanınmış gazetecilerinden ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin değerli üyelerinden Celal Vecel, bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düştü. 64 yaşındaki Vecel, tedavi gördüğü Antalya Şehir Hastanesi’nde bugün hayatını kaybetti.

Antalya basınında uzun yıllar emek veren Vecel’in vefatı, meslektaşları ve sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu. Antalya Gazeteciler Cemiyeti, acı haberin ardından bir taziye mesajı yayımlayarak şu ifadelere yer verdi:“Başımız sağ olsun… Değerli üyemiz Celal Vecel, bir süredir tedavi gördüğü Antalya Şehir Hastanesi’nde yaşamını yitirmiştir. Zorlayıcı bir hastalıkla mücadelesinde gösterdiği metanetle hatırlayacağımız Celal Vecel’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.”

Vecel’in cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Uncalı Mezarlığı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Aşağı Karaman Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 10.05.2025 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.