Antalya yeni yılı coşkuyla karşıladı

​​​​​​​ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin yeni yıl dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği kutlamalara katılan binlerce kişi, DJ Ersin'in performansıyla doyasıya eğlendi.

01 Ocak 2020 Çarşamba 13:12
Antalya yeni yılı coşkuyla karşıladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Yılbaşı Festivali ve çeşitli etkinliklerle yaşattığı yeni yıl heyecanı, yılbaşı akşamı düzenlenen kutlamalarla doruğa ulaştı. Cumhuriyet Meydanı'nda oluşturulan dev konser alanını dolduran binlerce Antalyalı 2020'yi coşkuyla karşıladı. DJ Performansları ile başlayan kutlamalarda eğlence, DJ Ersin'in sahneye çıkmasıyla zirve yaptı.

ANTALYA'YA KAR YAĞDI

Genç, yaşlı binlerce Antalyalı dans ederek, müziğin tanıdı doyasıya çıkardı. Sahne gösterilerinin yanında alev gösterileri, su gösterileri ve Cumhuriyet Meydanı'nı kaplayan kar efektinin de yer aldığı gösteriler izleyenleri büyüledi. Antalyalılar bu anları telefonlarıyla bol bol fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi. Yeni yıla yaklaşıldığında alanı dolduran Antalyalılar hep bir ağızdan 10'dan geri sayarak muhteşem havai fişek gösterileri eşliğinde 2020'ye girdi.

BAŞKAN BÖCEK YENİ YILI ANTALYALILARLA KUTLADI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlamalara katılarak, vatandaşların yeni yıl coşku ve heyecanına ortak oldu. Antalyalılara seslenen Başkan Böcek, “2019 yılının son gününde sizlerle burada buluşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Acısıyla, tatlısıyla 2019 yılını geride bırakacağız. Geçen yıl demokrasi adına 31 Mart seçimlerinde beni bağrınıza bastığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. 2020 yılı geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza ,hemşerilerimize, ülkemize ve dünyamıza dostluk, sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu güzel günler getirmesini diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun, sevgiyle kalın Cumhuriyetle kalın, Atatürk'le kalın" dedi.


Son Güncelleme: 01.01.2020 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.