Antalya sahillerinde bayram yoğunluğu

Antalya’da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin birinci gününde sahillerde yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşların akın etmesi ile dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili doldu taştı.

09 Temmuz 2022 Cumartesi 20:24
Antalya sahillerinde bayram yoğunluğu

ANTALYA (İHA) -
Hava sıcaklığının 31 derece, nem oranının ise yüzde 73 ölçüldüğü turizmin başkenti Antalya, en hareketli günlerini yaşıyor. 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin duyurulmasıyla birlikte günler öncesinden rezervasyonlarını yaptıran tatilciler, bayramın ilk gününü dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde geçirdi. Antalya’nın meşhur sıcakları tatilcileri bunaltırken, serinlemek isteyenler kendilerini Akdeniz’in serin sularına bıraktı. 
Tatilin birinci gününü sahilde geçiren Rüstem Latif, “Bayram yoğunluğu var. Denize geldik çocuklarımla. Herkesin bayramı mübarek olsun. Hava çok iyi, su ise sıcak” dedi. 
İstanbul’dan Antalya’ya tatile gelen Çağatay Güneş ise, “Antalya çok sıcak. Sahil çok güzel. Beklediğimiz kadar kalabalık değil. Pandemi sonrası vatandaşlar akın eder diye düşündük ama o kalabalık yok. Şu anda sakin. Tatilimiz iyi gidiyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.