Akü hırsızları yakalandı

ANTALYA'da TIR'lardan ve motosikletten toplam 8 akü çalan 3 şüpheli yakalandı.

07 Mayıs 2021 Cuma 15:58
Akü hırsızları yakalandı

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) 
Hırsızlık olayları, dün gece Kepez ilçesinde meydana geldi. Antalya Emniyet Müdürlüğü Suç önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ile Hırsızlık Şube Büro Amirliği ekipleri, kiraladıkları otomobillerle gece saatlerinde bölgede bulunan 4 TIR ve 1 motosikletten toplam 8 akü çaldığı tespit edilen şüphelilerin, M.B. ile 18 yaşından küçük M.K. ve Ö.B. olduğu belirlendi. 3 şüphelinin, Yeni Mahalle, Habibler ve Altıayak mahallelerindeki 4 TIR'dan, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ise 1 motosikletten akü çaldığı belirlendi.

KİRALIK OTOMOBİLLE HIRSIZLIK

Bugün sabah saatlerinde yakalanan 3 şüphelinin, hırsızlık olaylarında kiraladıkları otomobilleri kullandıkları belirlendi. Polis, toplamda 8 akü çaldığı belirlenen 3 şüphelinin sattığı aküleri hurdacıda bularak sahiplerine teslim etti. Gözaltına alınan M.B. adliyeye sevk edilirken, yaşları küçük M.K. ve Ö.B. ise Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.