Aksu şenliği bekliyor!

Aksu Belediyesi geleneksel hale getirdiği sünnet ve güreş etkinliklerini bu yıl birleştirerek şölen havasında kutlayacak.

04 Ekim 2023 Çarşamba 12:44
Aksu şenliği bekliyor!

Her yıl yüzlerce çocuğu sünnet ettiren ve ardından düzenlediği konserle sünnet çocuklarına keyifli bir akşam yaşatan Aksu Belediyesi bu yıl da 300 çocuğu sünnet ettirdi. Sünnet şöleni 6 Ekim Cuma günü saat 18’de Ümmü Erbil konseri ile başlayacak. Aksu güreş sahasında yapılacak olan etkinlikte Ümmü Erbil’in ardından ünlü sanatçı Uğur Işılak sahneye çıkacak.  Her iki sanatçı da sevilen şarkılarını Aksulular için seslendirecek.

Şölenlerin ikinci günü olan 7 Ekim cumartesi akşamı ise saat 19’da Sevgi Petek sahneye çıkacak. Müzik şöleninde Petek’in ardından ise ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sahneye çıkarak sevenleriyle buluşacak.

8 Ekim pazar günü ise er meydanına yaklaşık bin sporcu çıkacak. Bu yıl 8. si düzenlenecek olan geleneksel yağlı pehlivan güreşleri Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in ev sahipliğinde, Şahin Harun Kırbıyık’ın güreş ağalığında gerçekleştirilecek.

Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, başpehlivanların güreşe katılacağını ve Aksu’da muhteşem bir organizasyona daha ev sahipliği yapılacağını kaydetti. Güreş Komitesi Başkanı Halil Şahin ise güreş severleri Aksu er meydanına davet ederek, “6-7-8 Ekimde ilçemizde güzel bir şölen düzenleyeceğiz. Sevilen sanatçılarımız iki gün boyunca bizlerle olacak, Aksulu hemşerilerimize müzik ziyafeti sunacak. Sünnet ettirdiğimiz çocuklarımız cuma günü aileleri ile birlikte bizlerle keyifli bir akşam geçirecek. 8 Ekimde ise geleneksel hale getirdiğimiz güreşlerimizi gerçekleştireceğiz. Güreşlerimiz bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Her yıl bine yakın sporcumuzu er meydanımızda hemşerilerimizle buluşturuyoruz. 3 gün sürecek olan etkinliklerimize tüm halkımızı davet ediyoruz, onları aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.” dedi.

Son Güncelleme: 04.10.2023 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.