Aksu Belediyesi'nden Elazığ’a destek

Aksu Belediyesi, Elazığ’da meydana gelen depremin ardından bölge halkına destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlattı. Kampanyada bağışlanan eşyalar, yarın 15.30’da Elazığ’a doğru yola çıkacak

27 Ocak 2020 Pazartesi 17:00
Aksu Belediyesi'nden Elazığ’a destek

YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Merkez üssü Elazığ olan 6.8’lik depremin ardından arama kurtarma çalışmaları sürerken, tüm Türkiye bölge halkına yardım etmek için seferber oldu. Soğuk kış günlerinde dışarıda kalan vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyaları kısa sürede tüm Türkiye’ye yayılırken, bölge halkına bir destek de Aksu Belediyesi’nden geldi. Yardım kampanyası başlatan Aksu Belediyesi giysi, battaniye, sebze-meyve, ısıtıcı ve kuru gıda bağışı yapmak isteyen tüm Aksulu vatandaşları belediye binası önünde kurulan yardım çadırına davet etti. 

BAŞKAN ŞAHİN’DEN DESTEK ÇAĞRISI

Depremzedelerin yaralarını sarmak ve onlara sıcak bir el uzatmak amacıyla böyle bir kampanya başlattıklarını belirten Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Belediye olarak her zaman yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Biz meclis üyelerimiz ve bürokratlarımızla birlikte kampanyaya katılım sağladık. Tüm Aksulu vatandaşlarımızı da bu zor günlerde Elazığ halkına destek olmaya davet ediyoruz. Belediyemiz önündeki çadırda toplanan yardımlar, yarın saat 15.30’da Elazığ’a doğru yola çıkacak” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.