AKGİAD Kasasında ki bütün parayı depremzedelere bağışladı

Aksu Girişimci İş Adamları Derneği (AKGİAD) kasasında bulunan paranın tamamını depremzedelere yardım için AFAD'a bağışladı.

07 Şubat 2023 Salı 22:11
AKGİAD Kasasında ki bütün parayı depremzedelere bağışladı

Aksu Girişimci İş Adamları (AKGİAD) Derneği; yönetim kurulu ve üyelerinin desteği ile dernek hesabında bulunan paranın tamamını (114 bin 940 TL) İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD )' a gönderdi. Dernek Başkanı Ali Yavuz "Rabbim depremde etkilenen kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Biz ilk etapta dernek olarak kasamızda ki hazır paramızı bağışladık. Daha fazla ayni ve maddi yardım için çalışmalar yapıyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Rabbim bir daha böyle bir felaketle karşılaştırmasın İnşallah" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.