Kaza sonrası araçta sıkıştı!

Antalya'da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü aracıyla takla attı. Park halindeki araca çarparak durabilen araç içerisindeki sürücü itfaiye ve vatandaşların yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı.

12 Temmuz 2022 Salı 17:46
Kaza sonrası araçta sıkıştı!

Fadıl Kösedağ 
ANTALYA (İHA) -
Kaza, Alanya ilçesi Alanya Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre ismi belirlenemeyen sürücü 07 NTA 14 plakalı kamyonet ile seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan araç taklalar atarak elektrik panosunu devirdi. Bir oto galeri önünde park halindeki araca çarparak durabilen kamyonet sürücüsü araçta sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları ve çevredeki vatandaşların yardımıyla sürücü sıkıştığı yerden çıkarıldı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan kamyonet sürücüsü sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.