Genç kız metrelerce sürüklenip düştü

Antalya’nın Kepez ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada kadın motosiklet sürücüsü havaya uçarak yere çakıldı. Kaza sonrası vatandaşlar yerde acı içerisinde yatan kadını battaniye açarak güneşten korudu.

01 Temmuz 2022 Cuma 18:09
Genç kız metrelerce sürüklenip düştü

ANTALYA (İHA) -
Olay, Kepez ilçesi Kültür Mahallesi 3864 sokak üzerinde bulunan kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kavşakta sürücüleri belli olmayan otomobil ve motosiklet çarpıştı. Kazada kadın motosiklet sürücüsü otomobilin çarpması sonucu havaya uçarak daha sonra yere çakıldı. Ağır yaralanan kadının ilk yardımına çevrede bulunan vatandaşlar koştu. Yerde acı içerisinde yatan genç kız vatandaşlar tarafından battaniye açılarak güneşten korundu. Daha sonra ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Kaza anları ise işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde kavşak üzerinde otomobilin suratla motosiklete çarptığı ve genç kızın havaya uçtuğu anlar yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.