Vali Karaloğlu'nun yeni imajı

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, imajını yeniledi. Önce berberini ve saç stilini değiştiren Vali Karaloğlu, şimdi de gözlüğünü yeniledi.

19 Ekim 2017 Perşembe 10:35
Vali Karaloğlu'nun yeni imajı

Geçen yıl Haziran ayında 29729 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan bakanlar kurulu kararıyla Bursa Valiliği'nden, Antalya Valisi olarak atanan Münir Karaloğlu, önce saç imajını ardından gözlük çerçevesini yeniledi. Kentin ünlü kuaförü Özcan Say, geçen haftalarda Karaloğlu'nun saç kesim stilini tamamen değiştirdi. Daha önce yana taranan saçlarını kısaltan ve öne doğru serbest bırakan Vali Karaloğlu'ndaki bu değişiklik protokol mensuplarının dikkatini çekti. Karaloğlu, önceki gün de yıllardır kullandığı gözlüklerini yeniledi. Açık renkli kalın metal çerçeveli gözlük modelini bırakan Vali Karaloğlu, çerçevesi ince ve koyu renkli hatlara sahip yeni gözlüğünü kullanmaya başladı. Vali Karaloğlu'nun yeni gözlüğündeki dikkat çekici ayrıntı ise cam altlarının açık, kulak bölgesine uzanan ve üst çerçeve diye adlandırılan kısımların koyu renkli tercih edilmesi oldu.


 

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün toplantı salonunda yapılan koordinasyon kurulu toplantısına başkanlık yapan Vali Münir Karaloğlu, yeni imajı ve gözlüğüyle dikkati çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.