Ümmü Şahin: Engelleri sevgiyle aşıyoruz

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’ in eşi Ümmü Şahin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Engel Tanımayan Çocuklar İş Okulu öğrencileri ile bir araya gelerek güzel bir gün yaşamalarına öncülük etti.

08 Aralık 2016 Perşembe 15:43
Ümmü Şahin: Engelleri sevgiyle aşıyoruz
Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle; geçtiğimiz gün düzenlediği gezinin ardından, bu kez Engel Tanımayan Çocuklar İş Okulu öğrenci ve öğretmenlerini Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’ in eşi Ümmü Şahin ile bir araya getirerek güzel bir gün yaşamalarına vesile oldu. Öğle yemeğinde bir araya gelen yaklaşık 100 kişilik grup, birlikle eğlendiler, oynadılar, şarkılar söylediler.

Çocukların güzel bir gün geçirmelerine vesile olmanın kendileri için ayrı bir mutluluk olduğunu dile getiren, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’ in eşi Ümmü Şahin’in etkinlik sırasında çocuklarla tek tek ilgilendiği, onları dinlediği, eğitmenleri ile tek tek sohbet ettiği açıklandı.

Ümmü Şahin şunları söyledi; “3 Aralık, engelli insanların sorunlarını anlamak, bu sorunları dile getirmek, engelli bireyleri ve ailelerini daha iyi anlamak ve anlatabilmek amacı ile belirlenmiş bir gün. Bugün burada, onların gözlerinin içene bakarak onları anlamaya çalıştık, onların yaşadıkları zorluklara rağmen engelleri nasıl sevgiyle aşabildiklerine şahit olduk. Yüzlerindeki mutluluğu tarif etmenin emin olun hiçbir sözlükte karşılığı yok. Oldukları gibi, içlerinden geldikleri gibi onlar… Yalın, samimi ve içtenler… Bu çocuklarımız bizler için çok özel... Umarım düzenlediğimiz bu organizasyonla bizler de bu günü onlar için özel bir gün haline getirebilmişizdir. Onlara verdiğimiz yanınızdayız, yaşadığınız zorlukların farkındayız mesajını tam olarak hissettirebilmişizdir " dedi. 

Son Güncelleme: 08.12.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.