Ücra yerlere bile sıcak asfalt

KEPEZ Belediyesi, kent merkezine en uzak mahallelerin yollarını da sıcak asfaltla kaplıyor.

25 Kasım 2016 Cuma 11:37
Ücra yerlere bile sıcak asfalt
Kepez Belediyesi sınırlarındaki Büyükşehir yaylası ile köyden mahalleye dönüşmüş en ücra yerleşim yerleri sakinleri, sıcak asfalt konforuna sahip oldu. Teknik ekibi ile birlikte şantiye teftişine çıkan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, köyden mahalleye dönüşen Altıayak ile Gaziler mahallelerinde yapılan yeni yolları gezdi.

Döneminde 500 kilometre yeni yol açarken 1400 kilometre de sıcak asfalt kaplama yaptıklarını belirten Tütüncü, en ücra mahallelerde dahi sıcak asfalt yaptıklarını söyledi. Bir ilçe belediyesinin hacminin çok üzerinde hizmet yatırımları gerçekleştirdiklerini vurgulayan Tütüncü, “Hemşerilerimize daha güzel ortamlarda yaşatma mücadelemizde böyle güzel eserler doğuyor. Kepezliler mutlu olsun istiyoruz. Bu anlamda daha çok çalışmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

Gaziler Mahallesi'ndeki sıcak asfalt kaplanmış yolların Antalyalılara hayırlı olmasını dileyen Tütüncü, “Çok şükür ki sıcak asfaltın gelmediği yer kalmadı. Bu ücra mahallemizin caddeleri dahi Avrupai bir görünüme kavuştu" dedi. 

Son Güncelleme: 25.11.2016 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.