Tütüncü: Kepez'de sağlık yatırımlarının önünü açtık

KEPEZ Devlet Hastanesi'nde düzenlenen '14 Mart Tıp Bayramı' kutlamalarında konuşan Başkan Hakan Tütüncü, sağlık çalışanlarının daha iyi hizmet verebilmesi, halkın da sağlık alanında daha iyi hizmet alabilmesi için Kepez'de sağlık yatırımlarının önünü açtıklarını söyledi.

15 Mart 2019 Cuma 12:56
Tütüncü: Kepez'de sağlık yatırımlarının önünü açtık

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü ile birlikte Kepez Devlet Hastanesi'nde düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı kutlamalarına katıldı. Başkan Tütüncü, İl Sağlık Müdür Vekili İbrahim Çetin ve Hastane Başhekimi Op. Dr. Ramazan Gürkan ile birlikte sağlık personelinin tıp bayramını kutlayarak, bir konuşma yaptı. Sağlık çalışanlarının ne kadar ulvi bir sanatı icra ettiklerini ifade eden Tütüncü, böylesi bir ortam içinde ortaya koydukları hizmetten ne kadar büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Toplumlara yön verenlerin aslında sağlık personeline yol açması, onlarla beraber bir gelecek projeksiyonu oluşturmasını çok önemli bulduğunu vurgulayan Tütüncü, “Biz halkımızın sağlık hizmetlerinde en iyi hizmeti alabilmesi için çok büyük özen gösterdik" dedi.

KEPEZ'E ÇOK SAYIDA SAĞLIK YATIRIMI

Kepezlilerin daha nitelikli sağlık hizmetine ulaşabilmesinin belediyecilik ilkelerinden olduğunu belirten Tütüncü, “İçinde bulunduğumuz Türkiye'nin ilk akıllı hastanesi, hem Kepez, hem de Antalya açısından önemli bir hizmet. Arzu ediyorum ki bu sağlık grubu çok daha güzel günlere yürüsün. Kepez'e pek çok semt polikliniğinin, ağız ve diş sağlığı hastanesi ve hızır acil servis noktalarının açılması, bizim ilgilenmemiz sonucudur. Sizleri daha iyi sağlık hizmeti verebileceğiniz hizmet noktalarını oluşturalım ki, faydalı hizmetleri beraber üretmiş olalım" diye konuştu.

Her yıl Tıp Bayramı'nı Kepez'deki farklı sağlık tesislerinde kutladıklarını hatırlatan Tütüncü, “Sizlerle birlikte olmak bizim yaşam felsefemizdir. Sadece sağlık değil, hayatın her alanında toplum için değer üretenler, bizim için çok kıymetli" dedi.

Konuşmaların ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü ve Belediye Başkan Yardımcı Dr. Mustafa Özsoy, hastane personeline teşekkür belgelerini takdim etti.

Son Güncelleme: 15.03.2019 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.