Tütüncü hemşehri derneklerini yalnız bırakmadı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2014 Bahar şenlikleri kapsamında, Düzlerçamı Piknik Alanı’nda Çankırı Yapraklı Ovacık Köylüleri ve Bitlislilerle bir araya geldi.

02 Haziran 2014 Pazartesi 18:43
Tütüncü hemşehri derneklerini yalnız bırakmadı
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2014 Bahar şenlikleri kapsamında, Düzlerçamı Piknik Alanı’nda Çankırı Yapraklı Ovacık Köylüleri ve Bitlislilerle buluştu.

Havaların ısınmasıyla birlikte piknik alanlarına adeta akın eden vatandaşlar, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Dr. Ayşe Tütüncü, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Ak Parti Kepez Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan ve Kepez Ak Parti meclis üyelerine yoğun ilgi gösterdi.


Piknik alanında Çankırı Yapraklı Ovacık Köylüleri ve Bitlislilerle bir araya gelen Tütüncü, ilçede faaliyet gösteren hemşehri derneklerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Tütüncü, “İlçede iç içe yaşamak, yan yana olmak bizim kardeşlik vasfımızı güçlü tutuyor. Birlik ve beraberlik içerisinde bulunduğumuzda, huzur tarif edilmez.” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Tütüncü, şenlik alanındaki vatandaşların ısrarı üzerine Dr Ayşe Tütüncü’yle birlikte halay çekti.

Son Güncelleme: 02.06.2014 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.