Tütüncü: Antalya park fakiri bir şehir

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'nın ailelerin gidebileceği park alanı açısından yoksun olduğunu söyleyerek, “Biz bugüne kadar 5 temalı park yaptık. Bunları saymazsak Antalya park yoksunu, park fakiri bir şehir" dedi.

29 Eylül 2016 Perşembe 14:54
Tütüncü: Antalya park fakiri bir şehir
Kepez Belediyesi, uzun zamandır kullanılmaz hale gelen ve atıl duruma düşen Tek Sarnıç Parkı'nı yeniliyor. Tek Sarnıç Kent Parkı adı verilecek parkın temel atma töreni yapıldı. Avni Tolunay Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi İtfaiye yanında yapılacak parkın temel atma töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'da aileye yönelik yaşam parklarının yetersizliğinden söz etti. 2009 yılında aldıkları Kepez'e her anlamda değişim yaşattıklarını belirten Hakan Tütüncü, Kepez'de 6'ncı temalı parkın temel atma törenini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Antalya'nın ailelerin gidebileceği park alanı açısından yoksun olduğunu ifade eden Başkan Tütüncü, “Şimdiye kadar 5 temalı park yaptık. Aileler buraya giderek, güzel zaman geçiriyor. Bundan sonra da bu tür parkları yapmaya devam edeceğiz. Bunları saymazsak Antalya park yoksunu, park fakiri bir şehirdir. Antalya'da aileye yönelik yaşam parkları yetersiz. Modern dünyada yeni binalar, yeni yollar artık ölçü olarak alınmıyor. Vatandaşı toprakla, böcekle, çiçekle kavuşturmak ölçü alınıyor. Vatandaşı kent ortamının boğuculuğundan kurtarmak ölçü alınıyor" diye konuştu.

Başkan Tütüncü, konuşmasının sonunda pazartesi günü yapılacak meclis toplantısında vatandaşın parasını ödeyip alamadıkları tapularına kavuşmaları için gerekli adımı atacaklarını söyledi. Tütüncü, tapu sorununu Kepez'in gündeminden düşürmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 29.09.2016 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.