Tursun ve Önen koordinatör oldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Döşemealtı'ya Tursun'u, Konyaaltı'ya ise Önen'i koordinatör olarak atadı

02 Ağustos 2014 Cumartesi 12:20
Tursun ve Önen koordinatör oldu
Yeni yasayla birlikte sınırları genişleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi ile ilçelerin sorunlarını tespit edip buralara hizmetin ulaştırılması için koordinatörlük sağlayacak iki isim daha belli oldu. Daha önce 11 ilçenin koordinatörlerini atayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı ve Konyaaltı'da görev yapacak isimleri de belirledi.

SIRA MERKEZ İLÇELERDE
Buna göre Döşemealtı Belediyesi'nin önceki Başkanı Nurettin Tursun, Döşemealtı İlçe Koordinatörü olarak atandı. Tursun'un görevine önümüzdeki hafta başlayacağı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde CHP'den AK Parti'ye transfer olan Antalya Büyükşehir ve Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Önder Önen ise Konyaaltı İlçe Koordinatörü oldu.

HİZMET MİMARI
AK Parti'deki yeni görevi için yazılı bir açıklama yapan Önen, "Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 mahalli idareler yerel seçimlerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Konyaaltı ilçemize hizmetlerimiz başlamış olup, bu günden itibaren Konyaaltılı hemşerilerimize Feslikan'dan Arapsuyu'na kadar Boğaçayı projemizle, sahil bandı projemizle, kadınlar plajı projemizle, yeni yollarımızla, alt yapı çalışmalarımızla, master planlamalarla, ulaşımdan, sağlığa, eğitimden çevre düzenlemelerine kadar Konyaaltı'na, Antalya'nın hizmet mimarı olan Sayın Menderes Türel'in çizdiği bu hizmet yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.  

Son Güncelleme: 02.08.2014 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.