Türel'den Korkuteli eleştirisi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli'nde yaptırılan otogarı eleştirerek, "Oranın kamulaştırma parasına ben daha iyi bir yere, daha güzel bir otogar yaparım" dedi.

24 Temmuz 2014 Perşembe 15:52
Türel'den Korkuteli eleştirisi
Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, dün gece iftar sonrası geldiği Korkuteli'nde Şehitler Parkı'nda buluştuğu vatandaşlarla sohbeti sırasında yapımına MHP'li Korkuteli Belediyesi tarafından başlanan ve ardından Büyükşehir Belediyesi'ne geçen hal, otogar ve Fatih Bulvarı'nın durumunu eleştirdi. Başkan Türel, "Korkuteli Belediyesi oraya otogar yapmış ama girişi yok, çıkışı yok. Yol yapılamıyor. Ne zaman yolcular otogara paraşütle inmeyi öğrenir, biz de otogarı kullanmaya başlarız. Ama bu şekilde kullanmamız mümkün değil. Oranın kamulaştırma parasına ben daha iyi bir yere, daha güzel bir otogar yaparım" dedi. Toptancı halinin de kullanılabilir durumda olmadığını belirten Türel, şöyle devam etti: "Biz oradan başka nasıl istifa edebiliriz diye bakacağız. Korkuteli'nde orayı hal olarak kullanılabilecek kimse varsa, gelsin işletmesini bizden alsın. Bunlar inanılmaz atıl, hesapsız, kitapsız yatırımlar. Korkuteli'nin parasına yazık etmişler. Bunların hepsinin hesabını soracağız."

'KANUNLAR ÖNÜNDE HESAP SORACAĞIZ'
Başkan Türel, milletin parasının çöpe gittiğini ifade ederek, "Ama bu atıl yatırımları yapanlardan, milletin parasını çarçur edenlerden elbette kanunlar önünde hesap soracağız. 'Orası hal olarak kullanılabilir' diyen bir kişi var mı? 'Bunları yaptık' diye falan diye kimse övünmesin. Bunların hepsi milletin çöpe giden parasıdır" dedi.

Fatih Bulvarı ile ilgili olarak da Türel şunları söyledi: "Biz olmasaydık Fatih Bulvarı da açılmayacaktı. Onu da tamamlayamıyorlardı. El attık, açtık, kullanılabilir hale getirdik. Büyükşehir devreye girmeseydi 50 sene o cadde asfaltlanmayacaktı. Burada da ayrıca hukuki problemler var, bunları da incelettiriyoruz. Biz ilk olarak kullanılabilir hale getirdik. Kaldırım çalışmalarımız devam ediyor, aydınlatma işini TEDAŞ'la görüşüyoruz."

Türel ayrıca otogar konusunda kamulaştırma parasına daha güzelini yapabileceklerini kaydederek, "Ben şimdi o kadar kamulaştırma parası harcayacağıma, daha güzel bir otogarı çok güzel bir yere yapacağım diye arkadaşlara talimat verdim. Şimdi yer araştırıyorlar. Ondan sonra alsın Korkuteli Belediyesi otogar diye yaptığı yerin turşusunu kursun. Bir işe yarayacaksa devir alsın kendisi kullansın" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 24.07.2014 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.