Terasta akşam keyfi

Kepez Belediyesi'nce Masa Dağı bölgesindeki Çankaya Mahallesi Barış Manço Bulvarı'na yapılan, bu yıl içinde de hizmete giren seyir terası, Antalyalılara muhteşem bir 'şehir panoraması' izleme olanağı sunuyor.

30 Temmuz 2013 Salı 10:19
Terasta akşam keyfi
Akşam saatlerinde terası dolduran Antalyalılar, nefis gözleme, yayık ayranı, çorba, pilav ve ızgara çeşitleriyle oruç açıyor, hava tamamen kararınca da şehrin ışıl, ışıl görüntüsü karşısında semaverde çay keyfi yaşıyor. Sabah erken saatlerde gün doğumu, akşam üzeri de gün batımının yarattığı muhteşem doğa manzarasının izlendiği seyir tepesinde hafif esen rüzgârla serinleyen Antalyalılar, muhteşem panoramik görüntüleri fotoğraf karelerine, video kayıtlarına yansıtıyor. Seyir terası, sadece seyirlik olarak değil, farklı spor, çocuk oyun alanları ve sosyal tesisleriyle de Antalyalılara hizmet veriyor.
 

Son Güncelleme: 31.07.2013 00:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.