Siteler kapalı pazar yeri kurası çekildi

Konyaaltı Belediyesi tarafından, Siteler Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kapalı pazar yerinin yer tahsisi için kura çekimi yapıldı. Belediyenin Feslikan Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekilişinde, 288 pazarcı ile 74 üretici esnafın yerleri belirlendi.

23 Ağustos 2013 Cuma 15:03
Siteler kapalı pazar yeri kurası çekildi
Yeni Pazar yerinin vatandaşlara ve esnafa hayırlı olmasını dileyerek ilk kura çekimini yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Antalyamızın ilk pazarlarından biri olan Siteler kapalı pazar yeri, zaman içinde ekonomik ömrünü tamamlamıştı. Vatandaşlarımızın daha modern ve sağlıklı bir ortamda alışverişlerini yapabilmesi için eski pazarımızı yıkıp, kendi kaynaklarımızla yeni pazar yerimizi inşa ettik" dedi.

Başkan Böcek, 6 bin 755 metrekare alan üzerine yapılan pazar yerinde 288 pazarcı ve 74 üretici esnafın hizmet vereceğini anlatarak, "İçerisinde 24 kamera, bay ve bayan mescidi, engelli tuvaleti, çay ocağı, zabıta odası, modern ses ve ışık sistemi ile günümüz şartlarına uygun yapılan kapalı pazar yerimiz vatandaşlarımıza ve esnafımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Son Güncelleme: 23.08.2013 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayşe 2013-08-24 00:25:31

muhteşem 3lü. az zamanınız kaldı takılın biraz daha bakalım. polislerle bu iş nereye kadar bakalım