Seçim sandıkları kedi evi oldu

MANAVGAT Belediyesi Hayvan Barınağı tarafından başlatılan projeyle eski seçim sandıkları kedi evine dönüştürülerek uygun yerlere yerleştirildi.

20 Ocak 2017 Cuma 15:44
 Seçim sandıkları kedi evi oldu
Manavgat Belediyesi Hayvan Barınağı'nın çalışmaları sonucunda, eski seçim sandıkları sokakta yaşayan kediler için, kedi evine dönüştürüldü. Kedi evleri, kentte belirlenecek açık alanlara, parklara ve duyarlı esnafın iş yerlerinin önüne yerleştirilecek. Seçim sandıkları sokakta yaşayan kediler için yeni yaşam alanı olacak. Diğer yandan Hayvan Barınağı'nda da 'kedi evi' etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, hayvanseverler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler hayvan barınağında bakımları yapılan yavru köpeklerle oyun oynayarak vakit geçirdi.

Son Güncelleme: 20.01.2017 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.