Manavgat Şelalesi Projesi'ne ödül

 MANAVGAT Belediyesi'nin, Manavgat Şelalesi'nin düzenlenmesine yönelik proje, kültür ve tabiat varlıklarını koruma kategorisinde ödül aldı.

20 Ekim 2017 Cuma 14:38
Manavgat Şelalesi Projesi'ne ödül

İstanbul merkezli Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri seçici kurulu, kentlerin gelişimine, güzelleşmesine, marka değerinin yükselmesine doğrudan etkisi bulunan projeleri, bu yıl toplam 12 kategoride değerlendirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Özel Kalem Dergisi'nin bu yıl 9'uncusunu düzenlediği yerel yönetim ödülleri kapsamında, kültür ve tabiat varlıklarını koruma kategorisinde, Manavgat Şelalesi Düzenlemesi Projesi ile yılın en başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanı seçildi.


Boğaziçi Üniversitesi Kampüsü Garanti Kültür Merkezi Ayhan Şahenk Salonu'nda yapılan ödül törenine katılan Başkan Şükrü Sözen, ödülü Manavgat halkı adına aldığını söyledi. Başkan Sözen, “Bizlere bu ödüller her zaman şevk veriyor. Yaptığımız işlerin ödüllerle taçlandırılması onur veriyor ve daha çok çalışmamız için bizi kamçılıyor. Bu ödülü Manavgat halkı adına alıyorum. Çünkü bu ödülün gerçek sahibi, bizlere çalışmalarımızda her zaman destek veren, yanımızda olan Manavgat halkıdır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.