Korkuteli'de kanalizasyon çalışması başladı

ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde kanalizasyon çalışmaları başladı.

10 Ocak 2017 Salı 10:44
Korkuteli'de kanalizasyon çalışması başladı
Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi tarafından yaptırılan kanalizasyon çalışması için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Bunun ardından yüklenici firma ilk olarak ilçe merkezi otogar yanında çalışmaya başladı. Karşıyaka ve Uzunoluk mahallesinde yapılacak 30 kilometrelik kanalizasyon çalışması yaklaşık 6 ayda tamamlanacak.

Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç, Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve ilçe yönetimi çalışma yapılan bölgede inceleme yaptı. Koordinatör Bilgiç, "Korkuteli'de imarı tamamlanan Karşıyaka ve Uzunoluk mahallelerinde kanalizasyon çalışmaları hafta sonu başladı. İhalesi yapılan 30 kilometrelik kanalizasyonun 6 ay içinde tamamlanmasını bekliyoruz. İlçede kanalizasyon çalışmalarını tamamlayıp Korkuteli'mizi bu sorundan kurtaracağız. Bu sezon hayırlısı ile birçok mahallemize kanalizasyonu kazandırdık ve akabinde tertemiz yollar kazandırdık" dedi. 

Son Güncelleme: 10.01.2017 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.