Konyaaltı'nda Nuray Hafiftaş'lı Nevruz

KONYAALTI Belediyesi 21 Mart Nevruz Bayramı'nı belediye önünde Nuray Hafiftaş'ın sahne alacağı bir konser ve çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

18 Mart 2015 Çarşamba 14:56
Konyaaltı'nda Nuray Hafiftaş'lı Nevruz
21 Mart Nevruz Bayramı nedeniyle düzenlenecek etkinlik hakkında bilgi veren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl ilki düzenlenecek olan Nevruz Bayramı etkinliklerinde Nuray Hafiftaş'ın sahne alacağını söyledi. Şenliğin Türk Ocakları, Türkmenler, Kıbrıs Türk Kültür ve Yörükler dernekleriyle işbirliğiyle düzenleneceğini belirten Böcek, belediye binası önündeki konserle beraber halk oyunları, demir dövme, halat çekme, yumurta kırma gibi oyunlar ve keşkek dağıtımı yapılacağını da kaydetti. Başkan Böcek, tüm Antalyalıları 21 Mart'taki Nevruz kutlamalarına davet etti.

Nevruz'un Adriyatik'ten Çin Seddi'ne tüm Türk dünyasında kutlanan önemli bir bayram olduğunu belirten Türk Ocakları Derneği Antalya Şube Başkanı Abdullah Uysal, bu şenliği Türk dünyasına yakışır bir şekilde kutlayacaklarını söyledi.

Son Güncelleme: 18.03.2015 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.