Kepez'den KPSS kursu

KEPEZ Belediyesi Teomanpaşa Kurs Merkezi, ortaöğretim ve ön lisans mezunları için ücretsiz Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) kursu açıyor.

18 Haziran 2018 Pazartesi 17:35
Kepez'den KPSS kursu


 

Kepez Belediyesi, ortaöğretim ve ön lisans mezunları için KPSS kursu açacak. KPSS kurslarının son başvuru tarihi 29 Haziran Cuma olarak açıklandı. Belediye Hizmet binası yanındaki Teomanpaşa Kurs Merkezi'nde açılacak KPSS kursları, 9 Temmuz pazartesi günü başlayacak. Haftanın 5 günü devam edecek olan kurslar, çalışanlar için akşamları da düzenlenecek. Kursa katılacak gençlerin güzel bir yaz tatili geçirmelerini sağlamak içinde kendilerine genç kart verilerek, Kepez Belediyesi'nin her türlü sportif etkinliklerinden yararlanmaları sağlanacak.




KEPEZ BELEDIYESI TEOMANPASA KURS MERKEZI, ORTAOGRETIM VE ON LISANS MEZUNLARI ICIN UCRETSIZ KAMU PERSONEL SECME SINAVI (KPSS) KURSU ACIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Son Güncelleme: 18.06.2018 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.