Kemer'de üniversite için toplantı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, eğitime verdiği önemin bir gösterisi olarak Kemer’e üniversite kazandırmanın ilk adımını attı. 

05 Temmuz 2019 Cuma 16:27
Kemer'de üniversite için toplantı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’ndan Kemer’e üniversite için önemli adım

Kaymakam Hüseyin Karameşe, Başkan Topaloğlu, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör Yardımcısı Erol Gürpınar ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülsüm Bal, Kemer Kaymakamlığı’nda bir araya geldi. 

Kaymakamlıkta yapılan toplantıda, Kemer’e kazandırılacak olan üniversite ile ilgili görüş alış verişinde bulunularak üniversitenin Kemer’e kazandırılmasının ardından ilçede bir sirkülasyon oluşacağının önemine değinildi. 

Toplantı sonrası, Kaymakam Karameşe, Rektör Ünal, Rektör Yardımcısı Gürpınar ve Topaloğlu, üniversitenin yapılması düşünülen Kuzdere Mahallesi’ndeki alanda incelemelerde bulundu. 

Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer’e üniversite kazandırmak için ilk adımı atıyoruz. Bu konuda kollarımızı sıvadık. Kaymakamımız ve Rektörümüz ile yaptığımız toplantı çok olumlu geçti. Kemer’e bir üniversite kazandırarak, Kemer’i sadece turizmle değil, eğitimle de ön plana çıkaracağız. Üniversite için yapılan ve yapılacak olan işlemlerin de takipçisi olacağız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize iyi bir gelecek hazırlamak için elimizden geleni yapacağız. Bunlar daha başlangıç. İlerleyen dönemlerde de projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.