İhsaniye mevlidine 3 bin kişi katıldı

Aksu'nun İhsaniye Mahallesi çok geniş bir katılımla mevlidini gerçekleştirdi

22 Mayıs 2017 Pazartesi 16:04
İhsaniye mevlidine 3 bin kişi katıldı
Aksu’nun mahalleleri, Ramazan Ayı öncesi mevlit programlarını tamamladı. Son olarak İhsaniye Mahallesi çok geniş bir katılımla mevlidini gerçekleştirdi. Köy meydanında kurulan alanda okutulan mevlide Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız, Aksu Belediyesi eski Başkanı İsa Yıldırım, Antalya Toptancı Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Nevzat Akcan, Aksu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi ve yönetimi, çok sayıda meclis üyesi, siyasetçi, işadamı, davetli ve köylü katıldı.



Okunan Kur’an-ı Kerim ve mevlidin ardından köyün huzur ve barışının artması, vefat edenlerin ruhları ve her türlü musibetlerden korunmak için dua edildi. Duanın ardından yaklaşık 3 bin kişiye yemek ikram edildi. Yemeğin ardından Aksu Müftüsü Mustafa Şimşek dua etti. Mevlit bahanesiyle yıllar sonra bir araya gelen İhsaniye Mahallesi sakinleri, uzun bir aradan sonra birbirlerini görme fırsatını değerlendirdi. Katılımcıları ayakta karşılayan İhsaniye Mahalle Muhtarı İbrahim Şahin, katılanlara tek tek teşekkür etti.






 

Son Güncelleme: 22.05.2017 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.